O nama

Samostalna trgovinska radnja ''SIDRO'' osnovana je 2001. godine kao mala porodična firma. Pod tim imenom poslovala je do 31.12.2015. kada je promenila naziv u ''Sidro Stone'' i nastavila da obavlja istu delatnost. Tokom godina, firma se trudila da ostvari sve zadate ciljeve i u mnogome proširi delatnost svog poslovanja. Mnoštvo zadovoljnih klijenata idealan su pokazatelj uspešnosti i posvećenosti ove firme.
2

Građevinski materijal

"Sidro Stone" od samog početka teži ka tome da svojim klijentima pruži što širi asortiman proizvoda po pristupačnim cenama. Vodimo se ciljem, da klijentu omogućimo kupovinu svog neophodnog građevinskog materijala na jednom mestu. U našoj ponudi se nalazi građevinski materijal poput:
1. Šljunka, peska, A-frakcije, kamenih mešavina-agragata
2. Armature, armaturnih mreža, cementa, kreča, pune opeke i ostalog građevinskog materijala
3. Ogrevnog drveta, briketa, peleta.
Gradjevinski materijal

Uslužne radnje

U cilju proširenja svoje delatnosti odlučili smo se da u našu ponudu uvrstimo i obavljanje uslužnih radnji kako bi klijentima pružili kompletnu uslugu na jednom mestu. Trenutno vršimo sledeće usluge:
sve vrste zemljanih radova,
vršimo usluge prevoza,
izvodimo uluge rušenja i odvoza šuta,
uređenje i nivelacija terena,
transport rasutog građevinskog materijala,
vršimo izradu platoa, parkinga, trotoara, biciklističkih staza,
krčenje starih voćnjaka,
postavljanje behaton ploča i betonske galanterije
pročišćavanje raznih kanala i
sve ostale građevinske radove iz niskogradnje

Dekorativni materijal

Novo u našoj ponudi je dekorativni kamen. Posedujemo veliki izbor dekorativnog kamenja različitih granulacija, namenjenih za dekorisanje eksterijera, a tako i enterijera. Možete ga koristiti kao dekorativni materijal za:
1. Fontane, baštenska jezerca, dekoracija oko kuće i u dvorištu, pokrivanje površine oko stabala, cvetnih leja itd.
2. Kao materijal za punjenje gabiona. Gabion je korpa sa kamenjem , tj. koševi od pocinkovane žice koji se koriste za ograđivanje privatnih poseda, za ukrasne žardinjere, klupe i stolovi za dvorista i druge proizvode slične tome. Usled velike potražnje naših klijenata, u ponudu ćemo uskoro ubaciti i sečeni dekorativni kamen namenjen za dekoraciju zidova.
Dekoracija dvorišta sitnim kamenom

Ogrev

Dočekajte grejnu sezonu spremni i mislite na vreme o obezbeđivanju ogrevnog materijala. U našoj ponudi možete pronaći razne vrste ogrevnog materijala kao što su:
1. Metarsko drvo
2. Bukove palete
3. Bukov briket
4. Briket mrkog uglja
5. Pelet
ogrev